FIGYELEM!

A BÉRLŐINK SAJÁT JÁRMŰVÉVEL TÖRTÉNŐ VONTATÁS LEHETŐSÉGE MEGSZŰNT! CSAK CÉGÜNK JÁRMŰVÉVEL TÖRTÉNHET AZ ODA- ÉS VISSZASZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN.

Tisztelt érdeklődők, korábbi, vagy leendő bérlőink!

Jön a nyár, és idén sok családnak módosulni fog nyaralási szokása. Sokaknak korlátozottak lehetőségeik mivel kevesebb szabadságuk maradt, többek közt ezért is választanak a lényegesen olcsóbb guruló nyaralóink közül szálloda, apartman helyett. Többen aggódnak embertársaik közelsége miatt, ezért döntenek a lakókocsis nyaralás mellett.

Lakókocsi kölcsönzőnk az idei évben is folyamatosan működött, jelenleg, és továbbra is rendelkezésükre állunk, lakókocsijaink karbantartva, a szezonra felkészítve várják kedves bérlőinket, az idei évtől több lakókocsival bővült kínálattal. A korábbi években megszokott módon bérelhetik tiszta, fertőtlenített, klímával, és minden extrával felszerelt guruló otthonainkat.

Olcsón, 12000Ft-tól bérelhető
3-4-5-7 személyes lakókocsik
fullextra felszereltséggel: légkondícionáló, távirányítós lakókocsimozgató
melegvíz, zuhanyzó, mosdó, mosogató,
gáz, és elektromos fűtés, naptető, elősátorszőnyeg,
kempingszék-asztal
wc ingyenes induló vegyszerrel
Tel: 06 309 33 41 43

BemutatkozÁs

Üdvözlöm, Molnárné Tóth Emese, a Holiday Rolling Home Kft ügyvezetője vagyok, köszönöm, hogy meglátogatta honlapunkat.

Cégünk fő tevékenysége a lakókocsi bérbeadás, de javítással, használt és új lakókocsi felszerelések értékesítésével is foglalkozunk.

23 éve kezdtük a lakókocsis nyaralást, ami a szépsége, kötetlensége miatt azonnal a legkedvesebb időtöltéssé vált. Rengeteg élményt nyújtott ez az életforma bel és külföldön egyaránt, de a hosszú idő alatt számtalan tapasztalatot szereztünk a lakókocsizással kapcsolatban úgy a szükséges dolgok, felszerelések, praktikumok, valamint műszaki téren is.

Nagyon sokan a guruló otthont a legalapvetőbb vontatási szabályok ismerete nélkül, elemi hibákkal használják, mert általában a megvásárolt lakókocsikhoz nem mindig kapnak megfelelő „használati utasításokat”.

Mi alapos segítséget nyújtunk a vontatásban kevésbé jártas leendő lakókocsizóknak is, részletesen elmagyarázva az elemi szabályokat, de aki csak egy javításra, vagy egy mover felszerelésére hozza kedvencét, annak is szívesen segítünk amiben tudunk.

Célunk, hogy a kölcsönadott lakókocsikkal tartalmas, biztonságos nyaralást, jó élményeket szerezzen a család, így természetesen az újabb tervekhez újból mi biztosítsuk a klímás hűs guruló nyaralót, de akár a főszezonon kívül, hűvösebb időkben is kedvet kapjanak például egy hosszú hétvégét eltölteni a jól fűtött lakóban.

Anglia, Európa egyik legnagyobb lakókocsizó nemzete, egymilliónál is több a lakókocsi, lakóautó, mobilház. Nagyon sok brit az év egy részében lakókocsijában nagy karavánparkokban él, onnan jár be dolgozni is. Ezért az angol lakókocsik nagyon praktikus elrendezésűek, minden van bennük ami a mindennapi élethez kell, úgy mint egy kis lakásban.

Ezért bérlésre angol, jól felszerelt, szép állapotú klímás, moverrel is felszerelt lakókocsikat kínálunk. Az európai stílust kedvelőknek is szeretnénk bérlési lehetőséget kínálni egy nagyon szép megkímélt klímás német Wilk, és két fullextrás klímás Hobby lakókocsival.

FONTOS TUDNIVALÓK

Vontatáskor megengedett legnagyobb sebességek magyarországon:

Lakott területen belül: 50 km/óra, még akkor is ha a megengedett sebesség ennél magasabb a sebességkorlátozó tábla szerint
Lakott területen kívül és autóúton: 70 km/óra
Autópályán: 80 km/óra

Megfelelő kategóriájú jogosítvány:

Ha vontató gépjármű és a lakókocsi együttes össztömege nem haladja meg a 3.5 tonnát akkor B kategória elegendő.
3.5 tonna feletti guruló össztömeg felett BE, vagy E kategória szükséges.

Vontatás biztonságosan
A lakókocsik biztonságos vontatásához az egyik, szerintem a legfontosabb dolog a megfelelő súlyeloszlás az úgynevezett fejsúly beállítása. Ezt nagyon egyszerűen, a lakókocsiban elhelyezett dolgaink megfelelő elrendezésével érhetjük el.

A jó súlyelosztással megelőzhetjük a lakókocsi jobbra- balra történő belengését, ami súlyos balesethez, boruláshoz vezethet. Néhány nagyon tanulságos videofelvétel:


Ezekkel a kis filmekkel nem elijeszteni akarom a guruló nyaralót először kipróbálni vágyókat, éppen ellenkezőleg, biztonságos utazást, jó nyaralást szép emlékeket szeretnék, és azt, hogy legközelebb is tőlünk béreljen lakókocsit.

Természetesen a lakókocsik elvitelekor bérlőinknek segítek a jó fejsúly beállításában, illetve a kempingből történő visszainduláskor is ellenőrizni tudja majd mert egy ún. fejsúlymérőt adunk mindent bérbeadott lakókocsihoz.

Indulás előtti ellenörzőlista
Elindulás előtt mindig ellenőrizni kell a lakókocsin néhány dolgot, ezért a lakókocsikban elhelyeztünk egy listát amivel pillanatok alatt végignézheti, hogy minden rendben legyen a vontatáshoz.

read more